Ha érdekelnek legújabb munkáink, kövess minket a facebookon is!...
RexplusWebfejléc171214_.jpg
E-mail: rexplus@rexplus.hu
rólunk/elérhetőségek
árajánlatkérés
Lapszabászati akciók:
Korpusz fehér 18mm vastag bútorlap AKCIÓ!
(kód:110SM)
bútorlap_110SM_.jpg
110 SM korpusz fehér 18mm vastag laminált bútorlap bruttó 3250 Ft/m2 vágott négyzetméteráron kapható!
1792-es Sötét Calvados 18mm AKCIÓ! (kód1792)
1792-sotet-calvados-kis.jpg
1792-es Sötét Calvados 18mm vastag laminált bútorlap bruttó 3510 Ft/m2 vágott négyzetméteráron kapható!

Egy gyönyörű, új építésű penthouse lakóparki lakás egyedi bútorainak az elkészítése a konyhabútortól a TV szekrényig


EgyedifestettPenthouselakás.jpg
Bizonyos lakások már eleve olyan kiemelkedő kvalitásokkal bírnak, hogy csak magas minőségű és különleges megjelenésű bútorok illenek hozzá. Így volt ez ennek a lenyűgöző kilátású penthouse lakás esetében is, ahol az egyedi fényezett felületek emelik ki a bútorok szépségét. Ha tetszik, keressenek meg minket valamelyik bútorstúdiónkban a Lurdy Házban, Pólus Centerben vagy a XI. kerületben a Galvani út 6. szám alatti mintatermünkben!

A penthouse egyedi bútorainak többi fotóját ide kattintva tekinthetik meg...
Design tetőtéri lakás egyedi konyhabútora és ferde tetősík alatti beépített szekrényei a XII. kerületben


1_konyha_.jpg
Vannak olyan megrendelők, akik nemcsak konkrét tervekkel és remek ízléssel rendelkeznek, hogy milyen bútorokat szeretnének maguknak, hanem vannak olyan extra kéréseik is, amelyekre meg kell találnunk a jó műszaki megoldásokat, mint a mozgatható konyhasziget, kihúzható plusz munkafelület vagy a fal síkjába beépített konyhabútor. Ha tetszik, keressenek meg minket valamelyik bútorstúdiónkban a Lurdy Házban, Pólus Centerben vagy a XI. kerületben a Galvani út 6. szám alatti mintatermünkben!

Az ikerház egyedi bútorainak többi fotóját ide kattintva tekinthetik meg...
Villaparki konyhák egy családban
001_.jpg
Nagyon kedves megrendelőinknek készítettünk egy ikerház mindkét felébe konyhabútort egy Budapest környéki villaparkba. Bár az anya és lánya eltérő ízlésvilággal és igényekkel rendelkezett, mindkettőjük esetében sikerült a kedvükre való, egyedi konyhabútort kialakítanunk. Ha tetszik, keressenek meg minket valamelyik bútorstúdiónkban a Lurdy Házban, Pólus Centerben vagy a XI. kerületben a Galvani út 6. szám alatti mintatermünkben!

Az ikerház egyedi bútorainak fotóit ide kattintva tekinthetik meg...
Családi ház antikolt kék szekrényei és tört fehér színű konyhabútora
01_.jpg
Néha első hallásra meglepő kéréssel állnak elő megrendelőink. Ilyennek tűnt, amikor a XV. kerületi családi ház előszobaszekrényét és lépcső feletti tároló szekrényét antikolt, türkizkék színben kérték legyártani, holott a konyhabútoruknál még egy visszafogottabb színvilágot preferáltak. A végeredményt elnézve azonban szerintem a megrendelőnknek lett igaza, mert ezáltal egy igazán egyedi és tetszetős bútor született. Ha tetszik, keressenek meg minket valamelyik bútorstúdiónkban a Lurdy Házban, Pólus Centerben vagy a XI. kerületben a Galvani út 6. szám alatti mintatermünkben!

A családi ház egyedi bútorainak fotóit ide kattintva tekinthetik meg...

Egyedi fürdőszobaszekrények
bútor_fürdőszoba_37_.JPG
A baloldali fürdőszoba szekrény Fino Bronze fantázia nevű laminált bútorlapból készült. A frontokon található fogantyúk hullámos fémfogantyúk. A bútor egy dupla mosdókagylóval van szerelve. A fürdőszoba szekrény alumínium lábakon áll, ami megóvja a bútortestet az esetleges felázástól.
A jobb oldali fürdőszoba bútor tetőlapja bükkfurnéros lap pácolva és lakkozva. A szekrények látszó részei selyemfényű szürke színre festettek. A bútor falra szerelt, lebegő kialakítású és Forest fogantyúkkal van szerelve.

Ugrás a többi fürdőszobabútorra
Ikerházfél teljes egyedi bútorozása Budapest XVI. kerületében
1_.jpg
Nagyon szeretjük az olyan megrendeléseket, amikor egy egész házat rendezhetünk be a bútorainkkal. Az ilyen esetekben mindig törekszünk arra, hogy a megrendelőnk egyedi ízlésvilága alapján kialakított bútorok között meg tudjuk teremteni azt a harmóniát, ami csak az igazi otthonokat jellemzi. Ha tetszik, keressenek meg minket valamelyik bútorstúdiónkban a Lurdy Házban, Pólus Centerben vagy a XI. kerületben a Galvani út 6. szám alatti mintatermünkben!

Az ikerház egyedi bútorainak fotóit ide kattintva tekinthetik meg...

Egyedi méretre gyártott ágyak
bútor_ágy_6_.jpg
Laminált bútorlap franciaágy világos zebrano bútorlapból, 2mm ABS élzárással, mindkét oldalán kihúzható görgős ágyneműtartóval, egyedi vajszínű bőrrel kárpitozott magas fejtámlával. Egy egyszerű, mégis elegáns és praktikus franciaágy, amely rengeteg pakolóhellyel rendelkezik és kényelmesen neki lehet támaszkodni a fejtámlának olvasás közben.

Modern stílusú bútorlap ágyvilágos bőr fejtámlával és ágyneműtartókkal, matrac és ágyrács nélkül, Budapesti szállítással és szereléssel
kb. Br.180 000 Ft

Egyedi TV szekrények
bútor_szekrény_59_.jpg
Bükkfurnéros dió színre pácolt, lakkozott TV szekrény
A képen látható bútor íves kialakítású, ami leköveti a fal vonalvezetését. A bútor bükkfurnéros, dió színre pácolt lakkozott lapból készült.
A bútor hajlított ajtókkal van szerelve, így teljes mértékig leköveti a bútortest vonalvezetését.
A szekrény fedlapja vastagított furnérozott lap élfa élzárással.

Ugrás a többi szekrényre
Egyedi beépített szekrények
bútor_szekrény_53_.jpg
Fal közé épített cseresznye nappali bútor
A képen látható nappali bútor teste 18mm vastag laminált bútorlapból készült. A frontok cseresznye színre pácolt hordó marású tömör bükkfából készültek. A bútor fedlapja vastagított bükkfurnéros lap. A középső részen egy beépített kandalló látható. A fali polcok alapanyaga víztiszta üveg.
Nappali bútorok
bútor_szekrény_60_.jpg
Egyszerű bükkfurnéros kialakítású nappali szekrények. A bútor kialakítását tekintve különálló szekrényekből áll, és nagyban hasonlít az elemes bútorok kialakításához, a különbség a masszívabb anyaghasználat, ami az időtállóságot növeli. A fiókelőkön alumínium rúdfogantyú látható.

Ugrás a többi szekrényre
Egyedi dohányzóasztalok
bútor_asztal_7_.jpg
Egyedi kialakítású dohányzóasztalok a megrendelő igénye szerint.
A képen látható asztal éger tömörfa ajtóval van kialakíthatva, ami kovácsoltvas fogantyúval van ellátva. A bútor különlegessége, hogy a gránit fedlap élei nincsenek egyenesre csiszolva, így az természetességet sugároz, ami összhangban áll a tömörfa jellegével.

Ugrás a többi dohányzóasztalra
Előszobaszekrények
szekrény_előszoba_12_.jpg
A baloldali előszoba bútor csoki bükk színű laminált bútorlapból készült. Kialakítását tekintve elég egyszerűnek mondható, ami jó választás lehet egy szűkebb előszobába. A bútor egy kalaptartós előszobafalból és 4 darab kihúzható fiókból áll.
A jobboldali előszoba bútor fényesre dukkózott vastagított keretes szekrény, amiben 2db laminált bútorlapból készült fiókos tároló van elhelyezve. A nagyméretű tükör szintén fényesre dukkózott keretbe van foglalva.

Ugrás a többi előszobaszekrényre

Irodabútorok, üzletberendezések
irodabútor_pult_15_.jpg
A képen látható irodabútor recepciós pult harmónikus színeivel, letisztult megjelenésével minden helyiség dísze lehet. A pult palástja dekorozott hajlított MDF csíkokból áll össze, a pulton edzett üveg könyöklő van fémkonzolokra UV-ragasztva. A falburkolat a pult mögött különféle színű laminált bútorlap téglalapokból van összeillesztve.

Ugrás a többi irodai pultra
Takarások
bútor_takarás_8_.jpg
Különböző takarások, illetve térelválasztó paravánok használatával még otthonosabbá tehetjük lakásunkat.
A képen egy bükkfurnéros dió színre pácolt csíkokból összeállított radiátor takarás látható.

További takarások, paravánok, lengőajtók
REX-PLUS 2000 Kft.
Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.