Rex-Plus műhely és mintaterem a Galváni úton
konyhabútor.Galvani.jpg
A Rex-Plus 2000 Kft. a kilencvenes évek elején, pici lapszabászat- ként és egyedi, főleg konyhabútor gyártóként indult 3 magyar magánszemély alapításával.
A Rex-Plus 2000 Kft. nevet 1996-ban a XI.kerület Galvani úton lévő tágas telephelyünkre való költözésünkkor vettük fel, ahol mind a mai napig működik 250 négyzetméteres bemutatótermünknek, ahol a kiállított egyedi bútoraink mellett, konyhabútor ajtó és bútortartozék választékunkkal is megismerkedhetnek az idelátogatók. A korábban 1100m2-es műhelyünket 2014-ben egy új, 2500 m2-es ipari csarnokba költöztettük a nagyobb megrendelések kiszolgálása érdekében.
lurdy ház_belső.jpg
Második egyedi bútor üzletünk a Lurdy-Házban
A cég második bútorüzlete a Lurdy Ház-ban nyílt meg 2004. májusában. Ez a kis bútorstúdió hamar közkedveltté vált a környék lakói körében. Rugalmas nyitvatartási idejével és szakképzett bútortervezőivel mára már külön törzsvásárlói kört alakított ki magának. Mivel rögtön a parkoló felöli főbejárat mögötti harmadik bolt, így nagyon sok nézelődő szeme megakad bútorainkon és tudatosul bennük, hogy ha konyhabútorra vagy tolóajtós szekrényre lesz szükségük, itt gond nélkül tudnak árajánlatot kérni. Relatív kicsinysége ellenére elfér benne az a többszáz bútorlap, munkalap és ajtófront minta, szinte a teljes kínálatunk. Lurdy Házas kollégáinkat számítógépes tervezőprogram is segíti a munkájukban, így színes látványtervet tudnak készíteni a vizuálisabb érdeklődök számára.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.