TÖBB MINT 1000 négyzetméteres MŰHELY
konya.munkalap.jpg
Lapszabászatunkon profi szakemberek a legmodernebb gépekkel és szerszámokkal dolgoznak.
Kronospan, Egger, Falco laminált bútorlapok hihetetlen széles színválasztékban, Forest munkalapok (rendelésre), asztallapok, tömör fa, fóliás, magasfényű ajtólapok, színes és színazonos hátfalak, dekorit anyagok, rétegelt lemezek, MDF-ek, kereszt- és hosszirányos hajlítható MDF-ek, OSB-k, színfurnéros bútorlapok, táblásított fenyõ és bükk anyagok, Locatelli, Perfetti, parafa-, nádbetétek, perforált fémlap. Egyenes és íves/szögvágott fólia-,0,4mm-es és 2mm-es ABS-, élfurnér-, élfa élzárások különbözõ vastagságokban.
Számítógépvezérelt IDM LEVEL élzárógép
fóliázó5.jpg
2005-ben cseréltük le egyik fóliázógépünket, erre az IDM Level nagyüzemi élzárógépre, mellyel lehetővé vált a bútorlapok visszamarása élzárás előtt, ezáltal szebben ragasztható fel az élzáróanyag a bútorlapra. Az új géppel lényegesen gyorsabbá vált a ragasztóanyag cseréje, ami akkor érdekes, ha például fehér anyag után színes anyagot élzárunk, mert ahhoz színes ragasztóanyagot ajánlott használni, hogy ne virítson a ragasztóanyag. Az új gép teljesítménye, sebessége is jóval nagyobb, mint egy átlagos élzáró gépé, ami a növekvő megrendelésszámra való tekintettel ki is tudunk használni.
Vágógép_.jpg
A képen látható Euromac Tempus vízszintes számítógépvezérelt táblafelosztógépet 2004 szeptemberében állítottuk üzembe, ezáltal eddig el nem képzelhető vágási pontosságot és vágási merőlegességet tudtunk elérni. Ráadásul lényegesen több táblát lehet egy ilyen szabászgéppel egy nap alatt levágni (akár 3 táblát is lehet rajta egyszerre szabni). 1 ember is elég az üzemeltetéséhez, mert a munkafelületen lévő légfúvókákon befújt légpárnán könnyedén lehet mozgatni a nagy táblákat is. A Korpus nevű gyártáselőkészítő számítógépes rendszerünkben rögzített és leoptimalizált lapszabászati megrendeléseket a belső hálózatunkon keresztül közvetlenül a táblafelosztó számítógépére küldjük, így gyorssá és hibamentessé vált az adatátvitel.
flotta_.jpg
Egyre bővülő tehergépjármű parkunk mára már 5 tagúra bővült: 1db Toyota Dyna szélesített rakterű teherautó, 3db magasított és hosszított Ford Transit kisteherautó és 1db Hyundai H100 kisteherautó. A napi három helyszíni bútorszerelés szükségessé tette a 3 Ford Transit üzembe állítását, a Toyota Dynaval tudjuk az egész táblákat kiszállítani, a Hyundai H100-zal pedig kisebb megrendeléseket, pótlásokat tudunk kivinni. A nagyszámú teherautónak köszönhetően nemcsak konyhabútor, vagy egyéb bútor, de lapszabászati rendelések kiszállítását is meg tudjuk oldani.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.