Néhány vélemény rólunk
referencia1_.jpg
" Elmondom, hogy nagy örömömre és megelégedésemre a részletekbe menő megbeszélések, egyeztetések eredményeként minden igényemet kielégítő, esztétikusan kivitelezett bútorokat kaptam a pénzemért. Jó szívvel ajánlom ezt a bútorstúdiót és a háttér csapatot konyha-, és beépített bútort méretre csináltató embertársaimnak."

dr. Nagy Klára II. kerület, 2010. május 4.


beolvasás0001.jpg
" Két nap alatt minden a helyére került tisztán, pontosan a legnagyobb megelegédettségemre. Igényes és kritikus vevő vagyok, ez a munkámból is adódik, mint tervező mérnök hosszú pályafutással."

Nagy Lajos Sándor Erdőkertes, 2010. augusztus 19.

" Tetszetős referencia munkák, több bemutatóterem közül lehet választani a városban. A cég megbízható. "

Lendvai Tamás, Budaörs"Hosszas keresgélés után találtam rá erre a teljeskörű bútortervezési és kivitelezési szolgáltatást nyújtó cégre. A felmérést és tervezést végző szakemberek szakmai és praktikus ötletei sokat segítettek, hogy meg tudjam valósítani egyedi elképzeléseimet. Gratulálok a cégnek és köszönöm."

Balástyai István, XI. ker."A határidő pontos betartása mellett, a kivitelezéssel is teljes mértékben elégedett voltam. Köszönöm szép munkát!"

Szabó Miklósné, II. ker.Nagyon meg vagyok elégedve a konyhámmal. Büszkén mutatom ismerőseimnek és barátaimnak. Sok jó ötletet kaptam a bútor tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban.

König Bernadett, BiatorbágyFeleségem konyhabútor álmát valósítottuk meg a Rex-Plus konyhastúdió segítségével. A LurdyHázban lévő kirendeltségen Gárdonyi Gábornak adtuk elő elképzeléseinket az általunk leadott méretekre. Ezek alapján készült a látványterv amelyet egyeztettünk. A legnagyobb elismerés illeti mind a tervező mind a kivitelező szakembereket. A cég által közölt határidőket, minőségi előírásokat maximálisan betartották annak ellenére, hogy többször is módosítást kértünk. Nem legutolsó sorban az árakat is elfogadhatónak tartottuk az addig megismert más cégekhez képest. Másnak is jó szívvel ajánljuk a Rex-Plus céget!

Vida László, VIII. ker.


Nagyon tetszik a konyhám, amit terveztetek. Szép és praktikus. Szinte minden vendégem megdícséri. Ügyesen kiviteleztétek a férjem ötletét, az oszlop köré tervezett szigetet és az oszlopra kerülő két polcot.

Köszönettel: Brown Tünde Delilah,Nagyon meg vagyok elégedve. Az ár megfelel a minőségnek. A dolgozók udvariasak és készségesek. Nagyon profi cég!

Jaczkó Dezső, XXII. (Budafok)Kereskedelemmel foglalkozom, nekem fontos a szakszerű, kreatív, hozzáértő kiszolgálás. Színvonalas üzlet, legjobb minőségű (olasz, német,...,stb.) bútoralapanyagok, -alkatrészek, de magyar gyártótól származó bútorok.
Precíz tervezés és helyszíni beépítés. Mind az árral, mind a minőséggel maximálisan meg vagyok elégedve!
További megrendelésekkel fogok Önökhöz fordulni a közeljövőben!

Kégl Ferencné, BicskeKifogástalan minőséget kaptam mind az üzletben való kiszolgálásban, mind a helyszíni szerelésben. Nagyon meg vagyok elégedve a céggel, ajánlani fogom Önöket!

Almási László, Solymár


A tavaszi lakáskultúra kiállításon találtam a cégre. Tetszettek a praktikus megoldások és a bútortervezők hozzáállása.
Később sem csalatkoztam a cégben, az egész építkezés alatt ők voltak, akik pontosan időre hozták a bútorokat és pontosan azt kaptam, amit elképzeltem és megrendeltem.
Maguk után mindig rendet raktak, összetakarítottak a szerelők.
Köszönöm a kiváló munkát!

Herke Péter, XV.

" A kínálat széleskörü a HI-TECH-től a rusztikus formákig bútorban és gépekben egyaránt. Igényes gyors precíz kivitelezés, az ár kedvező, felkészült segítőkész csapat.Teljes mértékben meg vagyok elégedve."

Dr. Hornyán Katalin II. ker.

" A bútor teljes mértékben igazodik a lakás adottságaihoz. Segítőkész hozzáállás a tervezéstől a beépítésig."

Csillag Katalin, X. ker.
"Mind a konyhabútorral, mind a beépített szekrényekkel maximálisan meg
vagyunk elégedve. A tervezés során Szűcs András végig türelmes és segítőkész
volt. Ha megakadtunk valahol, akkor jó ötletekkel és személyes utánajárással
elhárította az akadályokat. A beszerelést végző Gulácsi Csaba és Csabai
Attila urak gyors és precíz munkáról adtak tanulságot. Ha még egyszer
választhatnék, akkor ismét a T-Rex csapatot választanám! Köszönöm a szép
eredményt ez úton is!"


Kocsis Ildikó, Biatorbágy
Formart Kft. - tucatnyi OTP bankfiók
Lay's Chips irodabútorok
Formart_.jpg
Variomedic Kft. - irodabútorok
Lay's_.jpg
Silcom Kft. - egyedi bútorok
Kemenes_.jpg Silcom_.jpg
XI. kerület Önkormányzat- szociális intézmények bútorai
Maszer Rt. - irodabútorok
Önkor___.jpg Maszer_.jpg
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.