Szolgáltatásaink:
tervező_dini_kicsi.jpg
Számítógépes tervezés

Összesen 8 bútor tervező kollégánk várja Önt 4 bútorüzletünkben. Száz konyhánál is több tapasztalattal a hátuk mögött, bútoripari szakembereinkkel nyugodtan végigbeszélheti a bútor minden egyes részletét. A sokszor több órás beszélgetések alatt sok olyan dolog derül ki az ügyfél igényeiről, amire addig nem is gondolt. Kérésre számítógépes látványtervet készítenek kollégáink a konyhabútorról.
A bútor megtervezése vagy a látványterv készítése az árajánlat előtt teljesen ingyenes, kötetlenül kérhetnek tehát árajánlatot tőlünk.
felmérő_dínó_kicsi.jpg
Ingyenes helyszíni felmérés

Tervező kollégáink az Önnel egyeztetett időpontban gyártás előtt mindig kimennek a szerelés helyszínére és pontos méreteket vesznek a bútorkialakítás helyszínéről, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy az elkészült bútorok valóban a megrendelő igényei szerint lesz legyártva.
Ha a helyszín adottságai megkövetelik, esetén digitális szögmérővel, távolságmérővel és fényképezőgéppel rögzítjük az adatokat).
dínó_építő_kicsi.jpg
Garanciális gyártás, szerelés
Mi nemcsak a legyártott bútorra, hanem a beszerelésre is garanciát vállalunk, tehát ügyfeleinknek garantáljuk, hogy az adott helyszínt felmérve, oda beszerelhető és illő bútort fog kapni és nem adódhat probléma az esetleges félremérés miatt.
Az elkészített konyhabútorokra és egyéb lakásbútorokra 12 hónap tényleges garanciát vállalunk.
ámokfutó_dínó_kicsi.jpg
Rövid határidőn belüli szállítás

A szállítási határidőnél maximálisan igyekszünk figyelembe venni a megrendelő igényeit és rugalmasan kezelni a gyártási határidőt. Alapesetben a határidő konyhabútornál 4-8 hét, egyszerűbb iroda és lakásbútoroknál 2-4 hét. A lapszabászati rendelések legtöbb esetben 2-3 napot vesznek igénybe és igény esetén ki is tudjuk szállítani a helyszínre
Bútortartozék kiskereskedelem

Bemutatótermünkben többszáz féle tartozékból és kiegészítőből választhat.
tovább
lapszabászat

Minden igényt és kérést kielégítő, jól felszerelt lapszabászatunkban gyors és pontos hatáidővel vállalunk:
-szabást
-ívelést
-összefúrást
-egyéb szerelést
Bútorkészítés előre legyártott elemekből

Többezer foganttyú és bútorlap,
a legkülönbözőbb méretekben gyártható bútortestek
varációs lehetőségei adják a készbútorgyártóknál
sokkal szélesebb választékot és formagazdagságot.
Lásd: Forgalmazott termékek
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.