Cseresznyefa keretes
Tömör fafrontos cseresznyéből készült pácolt keretes konyhabútor
Klasszikusan modern konyhabútor cseresznyefa pácolt-lakkozott frontokkal
A képen látható konyhabútor cseresznyefa keretes, cseresznye furnér betétes frontokkal van szerelve, aminek teste cseresznye színű laminált bútorlapból készült. A felső elemek keretes üvegbetétes ajtókkal vannak ellátva. A felső konyhai koronaléc a benyúló konyhapult felé nyúlik, amelyben LED világító testek vannak elhelyezve.

több Cseresznyefa keretes konyhabútor
Imola
Klasszikus konyhabútor tömörfa pácolt lakkozott ajtófrontokkal
Klasszikus eleganciájú konyhabútor tömörfa pácolt-lakkozott ajtókkal
A tömörfa ajtókkal ellátott konyha felső elemei tömörfa keretes mintás üvegajtókkal, szögletes kürtőharanggal és tömörfa karimával vannak ellátva. A konyhabútor munkapultja elől lekerekített 28mm vastag konyhai munkalap. A bútor teste a fronthoz hasonló színű laminált bútorlapból készült, ami 0,4mm-es ABS élzárással van ellátva.

több Imola konyhabútor
Senio
Rusztikus konyhabútor szögletes marású pácolt tömörfa ajtófrontokkal
Rusztikus, időtálló szépségű konyhabútor cseresznyefa és nyírfa pácolt-lakkozott ajtófrontokkal
A képen látható Senio konyha felső elemeiben mintás üvegbetétek láthatók, a felső végelem hajlított üvegbetétes ajtóval van szerelve. A tűzhely feletti elszívót egy íves rusztikus kürtőharang borítja. A felső bútorelemeket tömörfa koronaléc és fénycsőtakaró díszíti. A konyhabútor munkalapja elől kerekített gránitból készült. A bútor teste a frontokhoz színben illő 18mm-es laminált bútorlapból készült, ami 0,4mm-es ABS élzárással lett ellátva.

több Senio konyhabútor
Verona
Pácolt lakkozott cseresznye tömörfa frontos konyhabútor
Klasszikus négyzetes marásmintájú éger tömörfa ajtófrontú konyhabútor
A képen látható Verona konyha ajtófrontjai négyzetes, felül bajuszmintás marással készültek. A felső bútorelemek magasabb kialakításának köszönhetően jobban kiemelik a tömörfa természetességét. A felső konyhai elemek tömörfa koronaléccel és fényléccel vannak díszítve. A konyhabútor a stílushoz illő beépített konyhai gépekkel van szerelve.

több Verona konyhabútor
Róma
Szögletes marású pácolt lakkozott cseresznye ajtófrontos tömörfa konyhabútor
Róma típusú ajtófrontokkal készített konyhabútor
Rusztikus, időtálló szépségű konyha cseresznyefa antikolt pácolt-lakkozott ajtókkal lett kialakítva. A konyhabútor íves üveglapos szabadonálló elszívóval van szerelve, a magasszekrényben pedig beépített sütő és mikrohullámú sütő látható. A végelemek ajtófrontjai hajlított üvegbetétes, illetve teli frontos kialakításúak. A konyha munkapultja 28mm-es elől lekerekített laminált munkalap. A bútortest 18mm-es színben a fronthoz passzoló laminált bútorlapból készült 0,4mm-es ABS élzárással.

több Róma konyhabútor
Firenze
Bajusz marásminttával elkészített konyak színre pácolt tömörfa konyhabútor
Rusztikus tömörfa konyhabútor bajusz marásmintájú fronttal
A képen látható konyak színre pácolt cseresznye frontú rusztikus konyhabútor elegáns kinézetet kölcsönöz. A konyha a stílusjegyeket viselő konyhai gépekkel van felszerelve. A tűzhely feletti elszívó egy trapéz alakú szögletes kürtőharanggal van takarva. A felső elemek tömörfa koronaléccel és fényléccel vannak díszítve. A bútor munkapultja 28mm-es laminált konyhai munkalapból készült.

több Firenze konyhabútor
Vegyes
Széles keretes világosra pácolt tömörfa ajtófronttal ellátott modern konyhabútor
Tömörfa frontos modern stílusú konyhabútor
A képen látható konyhabútor világos színre pácolt széles keretes cseresznye ajtófrontokkal készült. A bútor alsó szekrényei alumínium lábakon állnak és a lábazati takarás hiánya modern külsőt biztosít. Az alsó szekrények munkapultjának szintkülömbségei izgalmassá teszik a bútort. A konyha munkapultja 28mm-es laminált munkalapból lett kialakítva. A konyhabútor egy modern szögletes kialakítású, szálcsiszolt alumíniumból készült különálló elszívóval van szerelve. A felső bútorelemek savmart üvegbetétes széles keretes felnyíló ajtókkal vannak ellátva.

több vegyes konyhabútor
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.