bútorlapos konyhabútorok
Egy átlagos kivitelű 85cm magas konyhai alsórészből és 72cm-es konyhai felsőrészből álló laminált bútorlapból készült konyhabútor ára Budapesti szállítással és szereléssel átlagosan Br.110 000 Ft/méter.
Wenge színű laminált bútorlapból készült modern konyhabútor alumínium lábazattal
Wenge laminált bútorlap konyhabútor
A konyha bútorlap teste és az ajtófrontjai is wenge színű 18mm vastag laminált bútorlapból készültek. A bútor lábazata szálcsiszolt valódi alumínium. A felső bútorelemek széles alumínium keretes savmart üvegbetétes ajtókkal van kialakítva. A frontok hosszú alumínium rúd fogantyúkkal vannak felszerelve. A konyhabútor munkapultja 38mm vastag elől lekerekített konyhai munkalap.

Árajánlatkérés

Konyhabútor világos bükk ajtófronttal és alumínium keretes savmart üvegbetétes konyhai felsőszekrénnyel
 Modern konyhabútor laminált bútorlap frontokkal
A képen látható modern konyhabútor teste és frontjai egyaránt bükk színű laminált bútorlapból készültek, amik 2mm vastag ABS élzárással lettek ellátva. Az ajtófrontokon alumínium rúdfogantyú látható. A felső bútorelemeknél széles alumínium keretes savmart üvegbetétes ajtókat alkalmaztunk. A munkapult extra vastag kivitelű, ami kellő kontrasztot ad a konyhabútornak. A tálaló felőli falon led-es élvilágítású víztiszta üvegpolcok adnak modern jelleget. A konyhai tálalópult falának külső oldalán egy reggeliző asztal került kialakításra.

Árajánlatkérés
Laminált bútorlapos konyha dió színű frontokkal alumínium lábazattal
Dió színű laminált bútorlapos konyhabútor
A konyha dió színű laminált bútorlapból készült aminek élei 2mm vastag ABS élzárással vannak ellátva. A bútor lábazata szálcsiszolt alumínium, ami teljes összhangban van a felső bútorelem széles alukeretes savmart üvegbetétes ajtóival. A munkapult 38mm vastag konyhai munkalap. A frontok négyzet alakú alumínium fogantyúval vannak ellátva. Az alsó bútorelemeknél megfigyelhetők 15 cm széles nyitott tárolók, amik feldobják a bútor összképét.

Árajánlatkérés
Világos bükk színű laminált bútorlapos konyhabútor bemart Forest márkájú fogantyúval és alumínium bútorlábakkal
Modern laminált konyhabútor
A képen látható konyhabútor teste és ajtófrontjai is világos bükk színű laminált bútorlapból készült, aminek élei 2mm vastag ABS élzárással vannak ellátva. A munkapult egy 28mm vastag elől lekerekített konyhai laminált munkalap. A konyha érdekessége, hogy a két oldalon található konyhai alsó elemek munkapult magassága eltérő. Ezenkívül megfigyelhető, hogy az elemek alumínium lábakon állnak, és hiányzik a lábazati takarás, ami tovább erősíti a modern jelleget. Az alumínium keretes savmart üvegbetétes felsőszekrények, illetve a szálcsiszolt alumínium konyhai eszközök szintén ezt a stílust követik.

Árajánlatkérés
Konyhabútor csoki bükk színű bútorlapból 28mm vastag metál laminált munkapulttal
Csoki bükk laminált bútorlapos konyhabútor
A konyha teste és frontjai is egyaránt 18mm vastag csoki bükk színű laminált bútorlapból készült. A bútor munkapultja 38mm vastag metál színű laminált konyhai munkalap. A bútor külső részén egy alumínium tartókonzolokon álló konyhai tálaló látható. A felső bútorelemeknél széles alumínium keretes savmart üvegbetétes felnyíló ajtókat is alkalmaztunk.

Árajánlatkérés
Csoki bükk és világos tölgy színkombinációjú laminált bútorlapból készült konyhabútor
Modern laminált bútorlapos konyhabútor kontrasztos színkombinációval
A képen látható modern konyha teste csoki bükk színű, míg frontjai világos tölgy színű laminált bútorlapból készült. Az eltérő színű test és front összhangban áll egymással, hiszen a sötét bükk tökéletes keretet ad a bútornak. A külső konyhapult nappali bútorként is funkcionál. A bútor munkapultja 28mm vastag elől lekerekített sötétbarna laminált munkalap.

Árajánlatkérés
Juhar színű laminált bútorlap frontú konyhabútor, metál színű lábazattal és laminált konyhai munkapulttal
Juhar és szürke színkombinációjú laminált bútorlapos konyhabútor
Az alábbi konyhabútor metál szürke színű bútorlapos testtel és Juhar ajtófronttal lett tervezve. A bútor munkapultja 28mm vastag metál színű laminált konyhai munkalap. A konyhai felsőelemeken szélesen kilógó korona található, amibe bemart Led izzók világítják meg a felső bútorelemek frontjait. Az alsó és felső konyhabútor elemek között metálszürke fali dekorlemez látható.

Árajánlatkérés
Modern konyhabútor csoki bükk színű laminált bútorlapból, hosszú alumínium rúdfogantyúval és világos 28mm vastag konyhai munkapulttal
Csoki bükk bútorlapos modern konyhabútor
Ez a modern konyha teljes egészében csoki bükk színű 18mm vastag laminált bútorlapból készült. A lapok élei 2mm vastag ABS élzárással láttuk el. A frontokon vízszintes elrendezésű Forest márkájú hosszú alumínium rúdfogantyú látható. A bútor munkapultja 38mm vastag világos laminált konyhai munkalap.

Árajánlatkérés
Laminált konyhabútor fekete és alumínium dekoros laminált bútorlapos ajtófronttal, széles alumínium keretes savmart üvegbetétes konyhai felsőszekrényekkel
Fekete és valódi alumínium dekoros modern konyhabútor
A konyha frontjai és látszó oldalai fekete és valódi alumínium dekoros laminált bútorlapból készültek. Ez a színkombináció a modern irányvonalat követi és ezt a stílust erősítik az alumínium bútorlábak, a falra szerelt fényes lengőpolcok, illetve az alumínium keretes savmart üvegbetétes felső szekrényajtók. A konyhabútor munkapultja 28mm vastag elől kerekített laminált konyhai munkalap.

Árajánlatkérés
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.