Mikor megalapítottam a saját vállalkozásomat a legnagyobb törekvésem az volt, hogy saját magam intézzem a különféle teendőimet, kézben akartam tartani mindent, mivel úgy gondoltam, hogy akkor fogom tudni csak az egész cég működését megfelelően átlátni. Aztán ahogy telt az idő, ahogy egyre több megbízásom lett és ezekkel egyre több időt kellett töltenem rájöttem, hogy talán nem kell mindent nekem intéznem, különösen nem a levél ügyeket. Végül úgy döntöttem, hogy elfogadom a Céghmester székhelyszolgáltatás ajánlatát.

A székhelyszolgáltatás lényege, hogy a szolgáltató irodájába jelentjük be a cégünk székhelyét, innentől fogva erre a helyre fog érkezni az összes hivatalos levelünk. Nem csak postai címként üzemel a székhelyszolgáltatás, a dolgozók kezelik is és tárolják is a leveleinket, illetve ha erre sor kerülne, akkor bemutatják a NAV embereinek is azokat.

Korábban a saját otthonomba volt bejelentve a székhelyem, de ez nem bizonyult a legkényelmesebb megoldának, itt kellett tárolnom, fogadnom az összes hivatalos levelemet. Bár így valóban első kézből figyelni tudtam a fejleményeket, de számos hátulütője is volt a ennek, főleg idő szempontjából. Annak ellenére, hogy átadtam ezt a felelősséget a Céghmesternek, nem kerültem távol a cégem legfontosabb ügyeitől, a mai napig kézben tartom azokat, figyelemmel kísérem a fejleményeket, mivel a székhelyszolgáltató átküldi nekem a leveleket emailben azt követően, hogy megkapják őket. Mióta ezzel a lehetőséggel élek, azóta számos olyan kellemetlenségtől mentesültem, melyek korábban a mindennapjaim részei voltak.

Kategória: Üzlet