Óriási meglepetés volt a számomra, hogy mennyire pozitív reakciókat váltott ki az udvarunkba telepített műfű a barátokból, a családból és a szomszédokból is és ez pedig a Grasslandnek köszönhető.

Pár hónappal ezelőtt támadt egy olyan ötletem, hogy alakítsuk át a kertet műfűvel, miután rájöttem ennek előnyeire. Előtte rengeteget vesződtem a természetes pázsittal, hogy mindig szép legyen. Folyamatos gyomlálás, ültetés, öntözés és fűnyírás. Elmondtam mindezt a családtagoknak, viszont enyhén szólva szkeptikus visszajelzések érkeztek ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy van, ahol a műfű már egy nagyon bevett, modern megoldás, de a mi kis városkánkban ez nem így volt.

Majdnem engem is elbizonytalanítottak, mikor rébukkantam a Grassland holnapjára. Az interneten keresgéltem a műfűnek a témájában és azt vettem észre, hogy már egy hosszú ideje csak ezt az egy oldalt böngészem és egyre jobban tetszik, amit látok.

Rendeltem is tőlük egy mintát és megmutattam a többieknek is. Ez már sokakban átalakította a műfűről alkotott felfogásukat és rám bízták, hogy legyen az én elképzelésem szerint. Ennek pedig rendkívüli módon örültem, mivel már nagyon előrehaladott tárgyalásokban volt a cég csapatával.

A Grassland vállalkozásról csupán jókat tudok elmondani. Mindvégig nagyon segítőkészek voltak és egy komplett tanácsadást kaptam a témában. A rendelést követően pedig az ő csapatuk jött ki telepíteni és gyönyörű, precíz, gyors munkát végeztek. Ma már senki nem vitatkozik velem, hanem már elment a híre az ötletemnek és a mi városunkban is terjed a műfű.

Kategória: Otthon