asztali számítógép

Laptopból asztali számítógép a home office során

Ha a járvány óta otthonról dolgozik laptopján keresztül, és nehezen tudja olyan hatékonyan elvégezni a munkát, mint az irodából, akkor előfordulhat, hogy módosítania kell a jelenlegi munkahelyi beállításokon. Kis befektetéssel és néhány beállítással átalakíthatja laptopját asztali számítógéppé. Ez nemcsak a termelékenységet javítja, hanem az ergonómiát és a testtartást is segíti. (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Egységes nappali bútor szett, olyan stílusos elemekkel megtöltve, mint egy különleges tv állvány

Az utóbbi hónapokban nagyobb hangsúlyt fektettem arra, hogy a nappalimat átvariáljam: komolyabban számításba vettem, hogy melyek azok a lakberendezési stílusok, melyek tetszenek nekem, amelyek igazán megteremtenék az otthonosság érzetét itthon. A nagyobb bútorok esetében arra helyeztem a hangsúlyt, hogy minél visszafogottabb megjelenésűek legyenek, színek szempontjából nem igen válogattam másból, csak fehérből, szürkéből és feketéből, de az anyagok tekintetében már sokkal nagyobb kreativitásnak adtam teret. (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta
két nyugdíjas

Mit tegyünk nyugdíjasként?

Sokan várják a nyugdíjas életkor elérését, mégis mikor nyugdíjba vonulnak felmerül a kérdés, hogy mit is kezdjen a szabadidejével. Sajnos Magyarországon nem általános, hogy a nyugdíjba vonuláskor jelentős anyagi javakkal és komoly havi nyugdíjjal rendelkeznének az emberek, így a “majd utazgatok” álmokból sajnos semmi nem lesz. (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta
éjszakai égbolt

Ez az eszköz a hideg éjszakai égboltot használja villamos energia előállítására

Egy új eszköz napelemként működik, kivéve, hogy nem gyűjt energiát a napból. Energiát gyűjt a hideg éjszakai égboltról.
A készülék prototípusa éjszaka elegendő áramot állított elő egy kis izzó táplálásához. A nagyobb verzió egy nap megvilágíthat szobákat vagy tölthet telefonokat. Ezenkívül tápelláthatja az elektronikát távoli vagy alacsony erőforrású területeken, ahol nincs áram. (tovább…)

Szerző: Attila | Közzétéve: telt el a közzététel óta
autoklíma tisztítás, autó belseje

Korszerű autóklíma tisztítás tanácsok

Annak ellenére, hogy olyan országban élünk, amely nem az egész évben tartó nyárról híres, itthon is előfordulhatnak nagyon meleg hónapok. A légkondicionálás továbbra is az egyik legnépszerűbb kiegészítő a modern autókban, a legtöbb közepes és nagy modell büszkélkedhet ezzel a Bővebben……

Szerző: Attila | Közzétéve: telt el a közzététel óta
táblás kerítés

Lépten-nyomon táblás kerítés gyártmányokba botlunk

Nagyobb változtatások vannak a belvárosban és most, hogy van lehetőség többet gyalogolni a városban meg is szemléltem ezeket. Rá kellett jönnöm, hogy ha az ember picit figyelmes, akkor lépten-nyomon táblás kerítésekbe botlik. Ahogy eljöttem a Jászai Mari tér mellett, minden kutyafuttató, minden parkosított, fás övezet mellett 3D kerítéseket láttam. (tovább…)

Szerző: Attila | Közzétéve: telt el a közzététel óta
ne mondj nemet magadnak

Nem a te dolgod, hogy „nem” -et mondj magadnak

Mondtad már magadnak, hogy nem? Határozottan.

Olyan gondolatokról beszélek, mint…

„Miért bajlódnék a jelentkezéssel? Kétlem, hogy az iskola valaha is elfogadna.

– Ez az üzleti ötlet nem fog működni. Túl öreg vagyok / túl fiatal / túl tapasztalatlan. ”

„Soha nem járna velem. Akár tovább is léphetek.

– A főnököm úgysem fog előléptetni. Miért is kérdezném? (tovább…)

Szerző: Attila | Közzétéve: telt el a közzététel óta
költöztetés, kutya dobozban

Milyen lakhatási és költöztetési lehetőségeink vannak?

Érdekes, de egyre több olyanról lehet hallani, hogy manapság vannak emberek, ráadásul egyre nagyobb számban, akik nem szeretnének különösebben saját tulajdonú lakással rendelkezni. Részben az is benne van, hogy sokaknak egyszerűen nincs keretük arra, hogy lakást vásároljanak, házat építsenek, de nem csak ez az egy oka van annak, hogy egyre nagyobb a bérlők száma: nyugati trend, hogy inkább szeretnének az emberek flexibilisek maradni és albérletezni, mint egy ingatlant megvenni és törleszteni utána a részleteket. (tovább…)

Szerző: Attila | Közzétéve: telt el a közzététel óta