Érdekes, de egyre több olyanról lehet hallani, hogy manapság vannak emberek, ráadásul egyre nagyobb számban, akik nem szeretnének különösebben saját tulajdonú lakással rendelkezni. Részben az is benne van, hogy sokaknak egyszerűen nincs keretük arra, hogy lakást vásároljanak, házat építsenek, de nem csak ez az egy oka van annak, hogy egyre nagyobb a bérlők száma: nyugati trend, hogy inkább szeretnének az emberek flexibilisek maradni és albérletezni, mint egy ingatlant megvenni és törleszteni utána a részleteket.
Az ilyen embereknek találták ki azokat a cégeket, mint amilyen a FLATCO vagy a dFIVE, ezek a cégek több ingatlan tulajdonosai, felújítják és kiadják ezeket, sok ember pedig biztonságosabbnak tartja az ilyen típusú megoldásokat, mint azt, ha magánembertől bérelne ingatlant.

Bárhogy is oldjuk meg a lakhatásunkat, a költöztetést nem tudjuk megspórolni, érdemes a biztonságos és gyors költöztetés céljából szakembereket keresni, akik tudnak nekünk segíteni a holmijaink átcipelésében, hiszen a költözködés nem is annyira könnyű, mint amilyennek látszik.

A költözés komoly terhet jelent: a sok csomagolás, a bútorszállítás, a rendrakás, takarítás, az egész pakk, ami ezzel együtt jár kimerítő, arról nem is beszélve, hogy akik utálják a rendetlenséget különös kínként élik meg, amikor bőröndökből kell élniük. Különösen, ha bútorokkal együtt kell költöznünk, érdemes a Frankó Teher költöztető cég mellett döntenünk, akik nagy gépparkkal és sok éves tapasztalattal rendelkeznek a költöztetésben. Mivel a Frankónál jó szakemberek dolgoznak kiváló szállítóeszközökkel, ezért jóval egyszerűbb a költözés velük, mintha magunk próbálnánk megoldani ezt barátokkal. A költöztetés legnagyobb nehézsége a bútorok ki- és behordása szokott lenni, mivel, ha nem megfelelően bánnak velük, megsérülhetnek.