Az Ön óvodája is igyekszik fejlődni, lépést tartani az új kihívásokkal? Eszközei régiek, elhasználtak vagy még hiányosak? Gondot jelent a gyermekek hosszas elfoglalása az óvodai foglalkozási idő alatt? Gratulálunk, ez csupán annyit jelent, hogy Ön egy lelkiismeretes óvodapedagógus, aki szívén viseli a gyermekek megfelelő tanítását, hogy gyermekkoruk igazán tartalmasan, és jó élmények között teljen el.

A hiányosságok kiküszöbölése érdekében szeretnénk tudatni Önnel, hogy idén újra kiírásra került a Magyar Falu Program, melynek keretén belül meghirdették az „Óvodai játszóudvar és közterületi játszóterek fejlesztése” című pályázatot. A pályázat címének megfelelően idén a különböző kistelepülések óvodai és pályázhatnak óvodánként maximum 6.000.000 Ft összegre meglévő játszótereik felújítása vagy új játszóterek építése céljából. A Magyar Falu Program keretén belül igényelhető támogatás formája vissza nem térítendő, 100% – os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül. Az elnyert összegnek a finanszírozása 100% – ban előfinanszírozással történik.

Amennyiben az Ön települése vagy óvodája is megpályázta a Magyar Falu Programmal kapcsolatos pályázati kiírást, úgy minden esély megvan rá, hogy óvodája egy nagyszerű fejlődésen menjen át az elkövetkezendő időkben. Abban az esetben, ha viszont idén nem sikerült megpályázni a 2022 – es Magyar Falu Programnak a kiírását, aggodalomra semmi ok, ugyanis ez a pályázati kiírás már három éves múltra tekint vissza, és nagy eséllyel megismétlődhet a jövőben. Mi, a Faberland cégnél elkötelezetten szeretnénk segíteni Önnek az egész pályázati folyamatban a tervezéstől a pályázat benyújtásán át a játszótér kivitelezéséig.

Faberland kft. – építsük együtt a jövőt a Magyar Falu Program kereteiben!

Kategória: Belföld